Welkom op de blog website genaamd Lijst Ratel Band. Op deze website post ik blogs van verschillende mensen. Mensen die ervan houden om over een bepaald onderwerp lekker lang te schrijven. Mensen die lekker lang kunnen ratelen over van alles en nog wat. Ik ga wekelijks op zoek naar mensen die nieuwe teksten willen schrijven voor deze website. Dit om de website up to date te houden. Hieronder vinden jullie het eerste blog. Dit blog is door mij zelf geschreven. Ik vond dat ik het eerste blog zelf wel moest schrijven. Het zou natuurlijk gek zijn als ik zelf nooit een blog schrijf en het altijd door andere laat doen.

Lena van Dijk, 36 jaar

Voordat ik begin aan het onderwerp waar ik het eigenlijk over wil hebben, zal ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Lena van Dijk en ben moeder van 2 dochtertjes, namelijk Lotte en Fleur. Lotte is 6 jaar oud en Fleur is 3 jaar oud. Ik ben helemaal gek op mijn kinderen. Als ik een dag wat minder vrolijk ben, weten zij mij onbewust altijd we

er op te vrolijken. Verder woon ik in Amstelveen en heb ik ook een hele knappe man. Hij is 2 meter en heeft ontzettend mooie blauwe ogen. Kortom, ik kan wel zeggen dat ik een gelukkig leventje leidt.  

Oke nu over naar de orde van de dag: mijn eerste blog. Ik heb dus twee kinderen. Het zijn nog jonge meiden met beide een hele andere kledingstijl. Het is daarom moeilijk om naar een winkel te gaan waar ik voor beide meiden in een keer kan slagen. Fleur wil namelijk altijd echte meisjes kleding aan en Lotte wil hele stoere kleding aan. Een half jaar geleden heb ik een kledingmerk ontdekt die voor mijn beide dochters kleding heeft, namelijk Z8 kinderkleding.

Voor ieder wat wils

Het kledingmerk Z8 is echt heel breed georiënteerd. Voor ieder soort meisje of jongen is er kleding. Het merk wordt op internet verkocht en in de winkels. Dus als je een keer geen zin hebt om de stad in te gaan op een regenachtige dag, dan kan je ook lekker op de bank gaan zitten met een kop thee achter je laptop.

Daarnaast verkoopt Z8 ook leuke schoenen, mutsen, sjaals en alles wat je nodig hebt voor de koude wintermaanden. In de zomer verkopen zij de leukste bikini’s en zwembroeken. Zelfs mijn meiden vinden het altijd weer een feest om naar de winkel te gaan en kleding uit te zoeken van Z8.

Z8 kinderkleding

De winkels waar Z8 kinderkleding wordt verkocht, zoals bijvoorbeeld Amazingkids, hebben vaak personeel in de winkel lopen die wel verstand hebben van hun vak. Ze weten al snel wat mijn meiden wel en niet leuk vinden. Ook weten ze er altijd weer een feestje voor te maken. De kinderen raken nooit verveeld tijdenz8s het passen. Ze krijgen wat te drinken, een koekje en ze mogen iets uitzoeken uit de speelautomaat.

Soms vinden ze het iets te gezellig en vergeten ze soms de kleding te passen. Dit kan soms ook een beetje nadelig zijn. Soms lopen we wel uren door de winkel heen voordat de kinderen de kleding gaan passen. Ze zijn dan eerst zoveel met anderen dingen bezig in plaats van het passen van kleding.   

Bob van 22 jaar zal het volgende blog gaan schrijven.