Hoi allemaal, ik ben Bob en ik ga ook af en toe een blog schrijven voor Lijst Ratel Band. Ik ben de jongste schrijver tot nu toe heb ik gehoord. Het is voor mij dan ook een eer dat ik hier mijn schrijfkunsten op los mag laten. Ik hou namelijk erg veel van lekker slap lullen en lange teksten schrijven over van alles en nog wat. Ik ga het in mijn blog hebben over mijn vakantie met vrienden. Het was een groot avontuur vorig jaar zomer.

Rome

De reis ging vorig jaar zomer met mijn vrienden naar Rome. We besloten daar met 5 vrienden naartoe te gaan om een week lang cultuur te snuiven en wat stap avonden door te brengen. De reis begon al erg onrustig.

Mijn vriend wcbd olie as zijn paspoort vergeten, waardoor hij weer naar huis moest. Gelukkig woonde hij niet ver van het vliegveld, maar toch werd het haasten. 5 minuten voordat de gate sloot kwam hij aanrennen. Wat een geluk had hij.

Aankomst

Eenmaal aangekomen in Rome, zijn we meteen naar ons hotel gegaan en hebben we onze koffers neergezet. Het was 40 graden dus we waren allemaal bezweet en oververhit. We besloten snel onder de douche te springen en ons op te frissen. Toen iedereen klaar was zijn we uiteten gegaan. De eerste indrukken van Rome waren goed. Het had een hele gezellige sfeer met allemaal barretjes en restaurants. Na een lekkere maaltijd zijn we naar het hotel gelopen en zijn we op tijd gaan slapen.

De rest van de week hebben we de toerist uitgehangen en zijn we veel op stap geweest. We hebben zowat de hele stad gezien. In de avond werden de mooiste en grootste clubs geopend, waar we leuke avonden hebben beleefd. De laatste avond was alleen wel een ramp. Na een uur was een van onze vrienden kwijt. Hij was in geen velden of wegen te bekennen. We hebben de hele nacht de hele stad door gezocht. Zijn telefoon stond uit en was dus niet bereikbaar.

Vermist

Na 5 uur zoeken zijn we naar de politie gegaan. Toen we zijn naam noemde keken de agenten ons verschrikt aan. Zij vertelde ons dat zij hem net naar het ziekenhuis hadden gebracht. Wij schrokken allemaal erg en zijn als een gek met een taxi naar het ziekenhuis gereden. Hij lag op de eerste hulp. Toen we hem in bed zagen liggen schrokken we ons dood. Hij had een hele grote blauwe bult op zijn hoofd.

Hij vertelde ons dat toen hij naar de wc ging in de club, hij zijn hoofd stootte tegen het plafond van de trap en dat hij toen knock out is gegaan. Hij werd pas in het ziekenhuis wakker met hoofdpijn en een bult op zijn hoofd. Toen hij dat vertelde begon iedereen te lachen. Hij was nog niet eens dronken en er was dit gebeurd. Gelukkig was alles goed afgelopen. Maar wij hebben wel een paar uur in de stress gezeten toen hij kwijt was.

Nu draag ik het stokje over aan Jose.